Banner 980x90

Konditorejas izstrādājumu ražotājs "Adugs Production" attīstībā investēs1,3 miljonus eiro

Rīga, 23.apr., LETA. Latgales uzņēmums, konditorejas izstrādājumu ražotājs "Adugs Production" ar bankas "BlueOrange" finansējumu attīstībā investēs vairāk nekā 1,3 miljonus eiro, kas paredzēti jaunu ražošanas iekārtu iegādei, saimnieciskās darbības vajadzībām un apgrozījuma palielināšanai, aģentūru LETA informēja kompānijas pārstāvji.

Kompānijā informēja, ka daļu no "BlueOrange" piešķirtā finansējuma uzņēmums Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda (ELFLA) ietvaros izmantos jaunu ražošanas, dozēšanas un iepakošanas iekārtu iegādei, kā arī apgrozījuma palielināšanai. Patlaban uzņēmums spēj saražot līdz 2000 tonnām produkcijas mēnesī.

"Investīcijas ražošanas procesu uzlabošanā ļaus attīstīt jaunus produkcijas virzienus un nostiprināt uzņēmuma pozīcijas ārvalstu noieta tirgos, vienlaikus saglabājot nemainīgi augstu cenas un kvalitātes attiecību," teica kompānijas valdes loceklis Jāzeps Zukuls.

Kompānijā informēja, ka vairāk nekā pusi no kompānijas saražotās produkcijas, kas paredzēta vairumtirdzniecībai un mazumtirdzniecībai, uzņēmums eksportē. Tā galvenie noieta tirgi ir Latvija, Lietuva, Igaunija un Vācija, taču kompānija produkciju realizē arī Spānijā, Portugālē, Izraēlā, Somijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Īrijā, Grieķijā un ASV.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka 2017.gadā "Adugs Production" strādāja ar 14,132 miljonu eiro apgrozījumu un 547 831 eiro zaudējumiem.

"Adugs Production" ir reģistrēta 2014.gada septembrī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 67 050 eiro. Kompānija pilnībā pieder Kiprā reģistrētajam uzņēmumam "Silobrands Limited", bet tās patiesā labuma guvējs ir Jāzeps Zukuls.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)