Banner 980x90

Jēkabpils un Līvānu slimnīcās vairāku nodaļu aprīkojuma uzlabošanā ieguldīs 418 213 eiro

Rīga, 8.janv., LETA. Jēkabpils un Līvānu slimnīcas īsteno 418 213 eiro vērtu kopīgu projektu, kas paredz infrastruktūras uzlabošanu vairākās nodaļas, aģentūra LETA uzzināja Līvānu novada pašvaldībā.

Līvānu slimnīcā projekta īstenošanas gaitā iecerēts rentgena kabineta remonts, jaunas rentgena iekārtas ar radiologa darba staciju iegādi. Tāpat plānots, ka tiks iegādātas un uzstādītas medicīnas tehnoloģijas un aprīkojums endoskopijas, ginekoloģijas un dzemdību speciālista un okulista kabinetiem, kā arī aprūpes nodaļai.

Savukārt Jēkabpils slimnīcā paredzēts iegādāties aprīkojumu terapijas, bērnu, dzemdību un uzņemšanas nodaļām, kā arī perinatālās aprūpes centram.

Projekts "Līvānu un Jēkabpils slimnīcu stacionārās un ambulatorās infrastruktūras attīstība kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamībai" tiek realizēts ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atbalstu. Tā aktivitātes paredzētas līdz gada beigām. Projekta mērķis ir uzlabot veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību, kvalitāti un izmaksu efektivitāti jo īpaši sociālās, teritoriālās atstumtības un nabadzības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem, attīstot veselības aprūpes infrastruktūru Līvānu un Jēkabpils slimnīcās, veicot nepieciešamo medicīnas tehnoloģiju, aprīkojuma un inventāra iegādi un sekmējot atbilstošas vides veidošanu slimnīcas pacientiem un personālam, tādējādi uzlabojot kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību.

Projekta kopējās attiecināmās izmaksas ir 418 213 eiro, no tiem ERAF finansējums - 355 481 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)