Banner 980x90

Jaunā Līvānu novada pašvaldība gatavojas pirmajai sēdei

Pirmdien, 17.jūnijā, plkst.11.00 Līvānu novada domē notiks šajā sasaukumā pirmā domes sēde, uz kuru aicināti 15 jaunievēlētie Līvānu novada domes deputāti, pilsētas informācijas portālu Livani24.lv informēja Līvānu novada pašvaldībā.

Pirmajā domes sēdē tiks ievēlēti Līvānu novada domes priekšsēdētājs un priekšsēdētāja vietnieki, kā arī tiks izveidota novada domes pastāvīgo komiteja.

Saskaņā ar likumu pirmo jaunievēlētās domes sēdi sasauks un līdz priekšsēdētāja ievēlēšanai vadīs novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Inta Raubiška. Jaunievēlētās domes sēde jāsasauc ne ātrāk kā 10 un ne vēlāk kā 20 dienu laikā pēc oficiālās vēlēšanu rezultātu pasludināšanas dienas.

Pilsētas informācijas portāls Livani24.lv jau vēstīja, ka Līvānu novadā 1.jūnijā, visā Latvijā notikušajās pašvaldību vēlēšanās, ar 69,33% vēlētāju atbalstu uzvarējusi Zaļo un Zemnieku savienība (ZZS).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)