Banner 980x90

Izveidota Līvānu novada Jauniešu dome

Daugavpils, 8.marts, LETA. Līvānu novada domes deputāti pieņēmuši lēmumu par Līvānu novada Jauniešu domes izveidi, aģentūru LETA informēja Līvānu novada pašvaldībā.

Līvānu novada Jauniešu domes ir institūcija, kurā apvienojušies jaunieši, kuriem ir vēlme iesaistīties novada jauniešu dzīves pilnveidošanā.

Ideja par Jauniešu domes izveidi radās šī gada janvārī notikušā Līvānu novada Jauniešu forumā. "Jauniešu dome ir kā atslēga jauniešiem, lai sadarbotos ar Līvānu novada domi, kā arī iespēja paust savu viedokli," stāsta viens no Jauniešu domes izveides idejas autoriem Reinis Ručevskis.

Jauniešu domes mērķis ir nodrošināt Līvānu novada jauniešu interešu pārstāvniecību un aizstāvību, veicinot jauniešu personīgo izaugsmi un līdzdalību sociālajās, politiskajās, izglītības, kultūras un sporta norisēs vietējā un valsts mērogā.

Saskaņā ar nolikumu Jauniešu domē darbosies desmit līdz 20 Līvānu novada jaunieši vecumā no 15 līdz 25 gadiem. Lai aptvertu visu novadu, no katras novada vispārizglītojošās skolas pašpārvaldes Jauniešu domes iesaistīsies vismaz pa vienam pārstāvim.

Pieteikšanos darbam Līvānu novada Jauniešu domē plānots izsludināt jau tuvākajā laikā.

Iesaistīties Jauniešu dome darbā aicināti darbspējīgi, mērķtiecīgi, radoši, drosmīgi, ar iniciatīvu un augstu atbildības sajūtu apveltīti jaunieši, kuri, neskatoties uz laika apstākļiem un sanāksmju norises laiku, ir gatavi ierasties un kopīgi strādāt, lai padarītu jauniešu dzīvi Līvānu novadā aizraujošu un pilnvērtīgu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)