Banner 980x90

Izdevīga skatuves noma veiksmīgiem pasākumiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ne bez iemesla skatuves novietošanai tiek atrasta labākā pozīcija, apmeklētāju krēsli un galdi tiek novietoti ar skatu uz to un galu galā ikviens, kam pasākuma gaitā paredzēts kāpt uz skatuves, jūtas pagodināts. Tas tāpēc, ka skatuve vienmēr ir bijusi un turpinās būt centrālais objekts ikvienā pasākumā. Šī iemesla dēļ skatuves noma ir lielisks veids, kā viegli iegūt vietu, kur uzstāties galvenajiem pasākuma vaininiekiem.

Skatuves noma ir piemērota, lai pasākumā nodrošinātu vietu, kur
- uzstāties mūziķiem vai deju kolektīviem;
- veikt uzrunas;
- pasniegt apbalvojumus u.c.

Šīs ir tikai pāris ideju, kas var notikt uz skatuves, bet tie visi ir iemesli, kāpēc tai būs pievērsti visi acu skatieni un kāpēc tā tiek konstruēta tā, lai būtu pārredzama arī no tālākā zāles vai estrādes gala.

Uzņēmuma "Akurāts" skatuves noma būs piemērota gan lieliem, gan maziem pasākumiem
"Akurāts" ir dibināts 2015. gadā un īsā laikā kļuvis par vadošo pasākumu aprīkojuma iznomātāju Latvijā. Uzņēmums regulāri papildina piedāvāto preču un pakalpojumu klāstu, kā arī atjauno nomas inventāru, lai saviem klientiem spētu nodrošināt tikai labāko piedāvājumu.

Saliekamās skatuves noma – pārdomāts pakalpojums
"Akurāts" klientiem piedāvā saliekamo skatuvi ar tehniskajiem parametriem, kas var variēt pēc katra klienta vēlmēm:
- izmērs – sākot no 3m x 2m līdz 7m x 5m;
- laukums – sākot no 6kv.m līdz 35 kv.m;
- iespējamā konfigurācija – taisnstūris, kvadrāts, T, L vai U veida forma ar pakāpieniem;
- krāsa – tumši brūna;
- celtspēja – 750kg/kv.m;
- augstums – no 63 līdz 83 centimetriem.

Skatuve sastāv no 1x2m un 1x1m lieliem moduļiem. Skatuves virsma ir izgatavota no tumši brūna saplākšņa, kuram pa perimetru ir iestrādāts alumīnija profila rāmis. Podestus var sastiprināt dažādās pozīcijās, kas ļauj izveidot C, L, T vai U formas skatuvi. Lai noslēptu metāla konstrukcijas, skatuvei tiek piestiprināts melns un elegants auduma aizkars.

Ja esat nolēmis, ka arī Jūsu pasākumam ir nepieciešama skatuve, tad apmeklējiet SIA "Akurāts" mājaslapu Akurats.lv, kur sadaļā "Aprīkojums" varat atrast saliekamās skatuves un aizpildīt pieteikumu. Skatuves rezervāciju varat veikt arī pa tālruni 26338888 vai e-pastu: akurats@akurats.lv. Izvēlieties kvalitatīvu pasākuma aprīkojumu no SIA "Akurāts"!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)