Banner 980x90

Invalīdu biedrība: invalīdu darbs Latvijā netiek pienācīgi novērtēts

"Mūsu valstī invalīdu darbs netiek pienācīgi novērtēts, kā tas ir Lietuvā un Igaunijā jau kopš 1998.gada. Mēs nevaram cerēt uz lieliem uzlabojumiem, kamēr valstī pie varas būs vienas dienas saimnieki - tādi, kuriem nav absolūti nekādas sajēgas nedz par valsts pārvaldi, nedz ekonomiku. Pašlaik valsts priekšstāvjiem nav absolūti nekādas skaidrības par to, kas ir invalīds un invalīdu biedrības," intervijā pilsētas informācijas portālu tīklam Pilseta24.lv situāciju skaidro Latvijas Invalīdu biedrības valdes loceklis un Cēsu invalīdu biedrības valdes priekšsēdētājs Indulis Balodis.

Pilseta24.lv piedāvā nelielu video ieskatu sarunā ar I.Balodi, bet visu interviju lasiet Pilseta24.lv portālos trešdien, 7.novembrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)