Banner 980x90

Gumijas zābaki sievietēm – esi stilīga!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Tuvojoties vasaras sezonai, arvien modernāki un populārāki kļūst gumijas zābaki sievietēm – ne tikai koši, drosmīgi un vasarīgi, bet arī funkcionāli. Skaidrā dienā tie noderēs kā lielisks aksesuārs, bet, sākoties lietum, tie pasargās no slapjām kājām. Šo tendenci uz pilsētu ielām varam pamanīt biežāk un biežāk. Atrodi sev piemērotākos zābakus un uzdrošinies izcelties arī Tu!

Kā izvēlēties savu perfekto apavu pāri?
Gumijas zābaki sievietēm liks Tev izskatīties lieliski arī saulainā dienā – tas nu ir skaidrs! Taču, kā atrast sev piemērotākos? Galvenais lēmums, kas jāpieņem, ir jāizvēlas zābaku garums:
- īsie zābaki;
- pusgarie zābaki;
- garie zābaki.

Taču, pirms izlem, ir jāsaprot, kāds ir Tavs dzīvesstils un vajadzības. Ja esi kaislīga riteņbraucēja, garie zābaki radīs neērtības. Toties, ja ikdienā pārvietojies kājām, garie zābaki būs tieši laikā, jo pasargās no lietus daļu Tava apģērba. Bet varbūt esi autovadītāja un laikapstākļi raizes nesagādā? Tādā gadījumā derēs jebkura garuma zābaki, un grūtākais būs izvēle starp dažādajiem dizaina piedāvājumiem, jo veikalos atrodami:
- vienkrāsaini zābaki neitrālās krāsās;
- vienkrāsaini zābaki košās krāsās;
- daudzkrāsaini zābaki ar dažādiem rakstiem;
- gumijas zābaki ar lentītēm un citiem papildinājumiem.

Ja esi īpaši liela gumijas zābaku fane un vēlies tos valkāt arī ziemā – tas ir iespējams! Izvēlies zābakus ar silto oderi un vari būt droša, ka izskatīsies stilīgi arī gada aukstajā laikā. Turklāt vairākas no šīm tendencēm ir iespējams apvienot vienā apavu pārī, piemēram, silti pusgarie zābaki koši sarkanā krāsā. Lai kādas arī būtu Tavas vēlmes, variantu ir daudz, tāpēc Tu noteikti atradīsi savus sapņu zābakus. 

Gumijas zābaki un svārki – lieliska kombinācija!
Ja ikdienā esi iecienījusi vilkt svārkus, neļauj sliktiem laikapstākļiem Tevi atturēt no to šī sievišķīgā stila! Pareizo gumijas zābaku izvēle lieliski paspilgtinās Tavu kopējo tēlu un neļaus Tev palikt nepamanītai. Turklāt vari būt pārliecināta, ka būsi savā garderobē ieviesusi arī šī gada modes tendences. 

Kur pirkt?
Tomēr aktuāls paliek jautājums – kur iegādāties sievišķīgus gumijas zābakus? Apavu veikals "Somijas apavi" piedāvā iegādāties dažādu zīmolu apavus atšķirīgām gaumēm, lai katrs spētu atrast tieši to, ko kāro. Gumijas zābaki sievietēm atrodami "Somijas apavu" veikalā Kr. Barona ielā 36 vai dodoties uz mājaslapu www.somijasapavi.lv. Izvēlies sev tīkamus un kvalitatīvus gumijas zābakus par izdevīgu cenu jau šodien!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)