Banner 980x90

"Ghetto Basket" sacensībās izspēlēs ceļazīmi uz "Sprite Slam dunk"

"Ghetto Basket" turnīra ietvaros 9.jūlijā Rīgā, Grīziņkalnā notiks viens no šīs vasaras krāšņākajiem sporta pasākumiem - starptautiskais "Sprite Slam dunk" konkurss, kurā piedalīsies vairāki pasaules līmeņa sportisti. Iespēju piedalīties šajā konkursā līdz 5.jūlijam varēs izcīnīt pašmāju basketbolisti.

"Sprite Slam dunk" konkursā pēc organizatoru uzaicinājuma startēs labākie "dankeri" no vairākām valstīm, tostarp arī pasaulslavenais Džastins Dārlingtons no Kanādas. Ar viņu mākā iemest bumbu grozā no augšas sacentīsies ukraiņu "dankeris" Dmitrijs Krivenko, kurš 15.jūnijā triumfēja Sanktpēteburgas ielu sporta un kultūras festivālā "Piter Games 2013". Uz Grīziņkalna skeitparku, lai cīnītos par naudas balvu 1000 eiro apmērā, ceļu mēros arī Krievijas un citu valstu sportisti.

Konkursā Latviju pārstāvēs basketbola kluba "Latvijas Universitāte" spēlētājs Kristaps Dārgais, vairākkārtīgs Latvijas "slam dunk" turnīru līderis, kurš regulāri piedalās "Ghetto Basket" sacensībās, sekmīgi startējot komandas "Mazais" sastāvā. Līdz šim Dārgajam gandrīz vienmēr izdevies pārspēt ārzemju konkurentus, kuru pulkā bijis arī Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) "Zvaigžņu spēles" uzvarētājs Džeremijs Evanss. Pagājušā gada augustā "Krastu mača" ietvaros rīkotajā "dankeru" konkursā Evansam nācās atzīt Dārgā pārākumu.

Lai gan Latvijā "dankeru" konkursos startējuši vairāki lieliski spēles meistari, "Sprite Slam dunk" konkursa rīkotāji – jauniešu ielu kultūras un sporta kustība "Ghetto Games" un "Sprite" - nolēmuši dot ikvienam pašmāju spēlētājam iespēju pārsteigt basketbola fanus, izsludinot īpašu atlases konkursu 9.jūlija pasākumam.

Ikvienam interesentam, kurš ir pārliecināts par savu "dankošanas" prasmi, ir iespēja līdz 1.jūlijam pieteikties atlases sacensībām, nosūtot elektronisku vēstuli ar savu vārdu, uzvārdu, vecumu un kontaktinformāciju uz e-pastu: sanda.bruna@streetbasket.lv. Basketbolistu atlase tiks rīkota 5.jūlijā Grīziņkalna skeitparkā "Ghetto Basket" turnīra laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)