Banner 980x90

Dienas horoskops 5.maijam

Foto: Stock.XCHNG
Foto: Stock.XCHNG

Auns Aizbraukšana kaut kur tālāk šodien būtu ideālais variants. Citiem spēsi palīdzēt vairāk, nekā sev pašam – tas varbūt pat ir labi.

Vērsis Tavs potenciāls šodien tikai uzlabosies. Negaidītas ziņas šodien uzkritīs uz galvas kā ķieģelis. Būs negaidīti izdevumi un uztraukumi.

Dvīņi Lieliska diena patīkamām sarunām pie tējas tases. Runā šodien par nākotni, jo sapņi un vēlmes sāks piepildīties, ja tās atklāsi.

Vēzis Laba diena, lai apciemotu cilvēkus un uzņemtu viesus. Saņemsi interesantus piedāvājumus, kas pavērs skaidrāku skatu uz nākotni.

Lauva Tev būs vajadzīga atpūta. Tāpat šodien arī spēsi izbaudīt dzīvi tik, cik jau ilgu laiku nav sanācis. Neaizmirsti tikai par robežām!!

Jaunava Aizmirsīsi par problēmām un redzēsi apkārt tikai to labo. Viss šķitīs labāks, nekā tas ir-bet tas forši, pieturies pie šādas domāšanas.

Svari Visa diena palidos garām kā nebijusi. Varbūt tas pat šoreiz būs labi. Vairāk domā par rītdienu un visu, kas būs jāizdara

Skorpions Tas, kas šķita miglains un neskaidrs, šodien kļūs pilnībā saprotams. Neuztraucies par to, kas patiesībā ir liela veiksme!

Strēlnieks Būs liels enerģijas pieplūdums – ieteicams to izlietot sportojot. Atvēli laiku savas garīgās pasaules pilnveidošanai.

Mežāzis Šodien nemeklē adrenalīnu. Tu dabūsi visu, ko vēlies, ja atcerēsies, kādi ir spēles noteikumi. Domā ar galvu, ne sirdi!

Ūdensvīrs Šodien ir laba diena tam, lai iepazītu jaunas vietas. Izstādes, muzeji – tas ir tavs šodienas pozitīvo emociju veidotājs. Vairāk mākslas!

Zivis Tu šodien rīkosies, nedomājot par noteikumiem. Būsi kā apsēsts ar vienu ideju, kas neliks mieru – varbūt arī ir vērts to attīstīt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)