Banner 980x90

Dienas horoskops 25.maijam

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Auns Šodien nāksies paskatīties pašam uz sevi. Nekritizē citus par tām īpašībām, kuras raksturīgas tev pašam!

Vērsis Ja iespējams, tad atturies no lielu pirkumu iegādes. Var sanāk nopirkt kaut ko nekvalitatīvu vai bojātu.

Dvīņi Nebūsi īpaši priecīgs, dzirdot apkārtējo viedokli par sevi. Šoreiz tas būs veselīgi, jo sevi no malas ir ļoti grūti ieraudzīt.

Vēzis Darba jomā būs jūtama saspringta gaisotne, kuru būs radījuši tavi kolēģi. Mierinājumu un atbalstu meklē tuvāko lokā.

Lauva Radīsies vēlme darīt vairāk, lai gūtu lielākus sasniegumus. Šoreiz būtu vērtīgi padomāt, vai tas viss ir tavos spēkos.

Jaunava Ar naudas tērēšanu esi uzmanīgs! Šodien veiksies situācijās, kurās citi būs jāpierunā, tādēļ atļaujies būt mazliet viltīgs un uzstājīgs.

Svari Tavs šarms no tevis pilnīgi staros. Izvēloties piemērotu apģērbu, izjutīsi izteikti lielu uzmanību no pretējā dzimuma puses.

Skorpions Nenovērtē sevi par zemu! Šodien svarīgs būs tuvinieku atbalsts cīņā pret ikdienas problēmām. Notici sev!

Strēlnieks Nemēģini nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu, labāk dari visu ar apdomu un pēc kārtas. Sakārto domas, haosam šobrīd nav vietas!

Mežāzis Notici brīnumiem, jo šodien dažādas sakritības tevi piemeklēs ik uz stūra, tavs pienākums būs tās pamanīt un rīkoties.

Ūdensvīrs Šodiena ir piemērota komunikācijai un jaunu attiecību veidošanai, nevis finansiālu jautājumu kārtošanai. Ieslēdz savu radošo pusi!

Zivis Droši izmēģini savas spējas kādā jaunā un nebijušā jomā! Neklausies apkārtējo negatīvajos komentāros, bet gan savā iekšējā sirds balsī!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)