Banner 980x90

Daudzu nenovērtētie ikdienas palīgi – virtuves dvieļi

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Virtuve ir viena no svarīgākajām vietām mūsu ikdienas dzīvē, tur tiek pavadītas vairākas stundas brokastu, pusdienu, ģimenes vakariņu vai vienkārši sviestmaižu pagatavošanai. Viena no lietām, pie kuras mēs īpaši nepiedomājam, ir virtuves dvieļi. Tie ir nepieciešami gan mājas, gan bāru, viesnīcu un restorānu virtuvē, lai nodrošinātu efektīvu un arī patīkamu ēdiena gatavošanu.

Bikšu starās rokas slaucīt nedrīkst!
Katrā virtuvē ir vairāki priekšmeti, kuriem tur ir jābūt, citādi viss darbs apstājas. Tas varētu būt pavāra mīļākais nazis, tā viena panna, kas nekad nepiedeg un, protams, arī virtuves dvieļi. Tiem vienmēr jābūt pa rokai – nosusināt glāzes, noslaucīt rokas un papriku vai notīrīt ar mērci apšļakstītās šķīvja malas. Slikts dvielis manāmi apgrūtina darbošanos virtuvē, tādēļ, lai netraucētu ēdiena gatavošanu un baudīšanu, virtuves dvielim ir jābūt savu uzdevumu augstumos.

Labs virtuves dvielis var manāmi atvieglot darbu virtuvē 
Visi esam saskārušies ar situāciju – slauki, kā gribi, bet šķīvis sausāks nepaliek? Virtuves dvieļa uzsūktspēja ir atkarīga no materiāla, struktūras un apdares – sintētisks un pārāk ciets dvielis uzsūks sliktāk. Savukārt sliktas kvalitātes virtuves dvielis atstās kaitinošās pūkas uz stikla glāzēm. Jāatceras, ka dvieļi jāmaina vismaz reizi nedēļā – tie ir piemērota vide dažādām baktērijām, kas bez šaubīšanās tur arī apmetīsies un vairosies. Pie tā īpaši jāpiedomā, ja darbā iesaistītas olas vai jēla gaļa.

Atraisi pavāru rokas ar virtuves dvieļu nomu!
Viens no ērtākajiem veidiem, kā atbrīvot pavāru prātus no nevajadzīgiem uztraukumiem par dvieļu esamību un higiēnu, ir virtuves dvieļu noma. Latvijā šādu pakalpojumu piedāvā "Berendsen". Uzņēmuma piedāvājums pilnībā atrisina virtuves iemītnieku rūpes:
- "Berendsen" piedāvātie virtuves dvieļi ir no 100% kokvilnas – kvalitatīvi apstrādāta, tā ir labākais materiāls virtuves dvieļiem, jo nodrošina augstu uzsūktspēju un neatstāj pūkas;
- Jūsu dvieļi tiks nomainīti vienreiz nedēļā – vairs nekādu rūpju par to mainīšanu un mazgāšanu. "Berendsen" serviss katru nedēļu savāks netīros dvieļus, vietā atstājot tīrus un svaigus.

Virtuves dvieļu noma ir labākais risinājums Jūsu ērtībai, īpaši virtuvēs, kur tie tiek izmantoti daudz un ļoti bieži. "Berendsen" virtuves dvieļi ir augstākās kvalitātes un vienmēr tīri. Parūpējieties par savu virtuvi – vairāk informācijas un piedāvājumu atrodiet "Berendsen" mājaslapā Berendsen.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)