Banner 980x90

Bauskas pašvaldība neatļauj atvērt sporta totalizatoru

Bauska24.lv
Bauska24.lv

Bauskas novada dome nolēma neļaut sporta totalizatora un derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanu SIA "Joker LTD" spēļu zālē, kas atrodas Salātu ielā 29, Bauskā.

Bauskas novada pašvaldības pārstāve Ieva Šomina aģentūru LETA informēja, ka 14.aprīlī Bauskas novada pašvaldībā saņemts SIA "Joker LTD" iesniegums, kurā lūgts izsniegt atļauju sporta totalizatora un derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanai Salātu ielā 29, kura atrodas uzņēmuma spēļu zāle ar spēļu automātiem un bāru.

"Toreiz SIA nebija iesniedzis visus nepieciešamos dokumentus, tādēļ lēmuma pieņemšana ieilga," skaidroja pašvaldības pārstāve.

Vēlāk uzņēmums dokumentus iesniedza, un 7.jūlijā Bauskas novada dome nolēma pirms šādas atļaujas izsniegšanas rīkot publisko apspriešanu. Apspriešanā iedzīvotāju paustais viedoklis bija negatīvs, un arī deputāti nobalsoja pret totalizatora un derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanu šajā vietā, informēja Šomina.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)