Banner 980x90

B kategorijas tiesības tikai pāris nedēļās

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Līdz ar pilngadības iestāšanos paveras pavisam cits skats uz dzīvi un iespēju loks paplašinās - viena no lieliskākajām iespējām ir autovadītāja apliecības iegūšana, turklāt pavisam īsā laika periodā, jo nevienam taču negribas mēnešiem ilgi gaidīt brīdi, kad varēs sēsties pie auto stūres. Uzzini, kur un kā to izdarīt un piesakies apmācībām jau šodien!

Kā izvēlēties īsto autoskolu?
Tas, cik ilgā laikā nokārtosi B kategorijas tiesības, ir atkarīgs no izvēlētās autoskolas un instruktora. Kā neapjukt plašajā piedāvājumu un atsauksmju klāstā? Autoskola "Autoprieks" sniedz četrus vērtīgus padomus, kā izvēlēties mācību vietu un nokārtot B kategorijas tiesības bez liekiem uztraukumiem:
- izvērtē piedāvājumu: apmeklē dažādu autoskolu mājaslapas un iepazīsties ar visu sev interesējošo informāciju.
- uzticies statistikai: dažādu autoskolu konkurētspējas līmeni vari noskaidrot, apmeklējot CSDD mājaslapas sadaļu "Statistika". Iepazīsties ar autoskolu teorijas un praktiskās braukšanas eksāmenu rezultātiem un instruktoru sekmības līmeni.
- izlasi līgumu: lai novērstu nepatīkamus pārsteigumus, ir nepieciešams rūpīgi iepazīties ar autoskolas līguma nosacījumiem. 
- izvēlies profesionāļus: auto vadīšanai ir jāsagādā prieks, nevis raizes, tādēļ izvēlies tādu skolu, kas rada uzticību un spēj piedāvāt pieredzējušus instruktorus ar augstiem sekmības rādītājiem.

Autoskola "Autoprieks" atgādina, ka laba autoskola nodrošina klientus ne tikai ar iespēju iegūt B kategorijas tiesības. Tai jāpiedāvā iespējami daudz apmācību iespēju uz dažādām kategorijām, kā arī iespēju nokārtot vai atjaunot medicīnisko izziņu.

Par autoskolu "Autoprieks"                
Šī autoskola var būt Tavs pirmais solis īstās brīvības iegūšanai, pārvietojoties pa Eiropas ceļiem. Autoskolā "Autoprieks" ir radīti maksimāli komfortabli apstākļi jebkāda veida apmācībām. "Autoprieks" piedāvā autoskolas filiāles dažādās Latvijas pilsētās:
- Rīgā;
- Daugavpilī;
- Liepājā;
- Rēzeknē;
- Bauskā;
- Jelgavā;
- Krāslavā.

Visas filiāles atrodas pilsētu centros vai arī dažādos rajonos tuvu sabiedriskā transporta pieturām, tādēļ tikt līdz mācību klasēm nesagadās nekādas grūtības. Tiek piedāvāts arī maksimāli elastīgs grafiks, kas netraucēs ne darbam, ne mācībām.

Piesakies autoskolai jau šodien
Gan teorētiskā, gan braukšanas apmācība autoskolā "Autoprieks" ir iespējama jau no 16 gadu vecuma, tomēr valsts kārtot valsts eksāmenu un iegūt autovadītāja braukšanas apliecību var tikai no 18 gadu vecuma. Apmācību ilgums ir 5 nedēļas, ja izvēlēsies rīta un brīvdienu grupu; 7 nedēļas, ja izvēlēsies vakara grupu. Vairāk informācijas meklē mājaslapā http://www.autoprieks.lv/. Iegūsti B kategorijas tiesības autoskolā "Autoprieks" un esi drošs uz ceļa! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)