Banner 980x90

Autoskola "CredoAutoprieks" – pirmais solis, lai kļūtu par pārliecinātu autovadītāju

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai kļūtu par labu šoferi, ir vairāki priekšnosacījumi. Viens no tiem ir iemācīties braukt pārliecināti un neapdraudot citus ceļu satiksmes dalībniekus. "Autoskolā CredoAutoprieks" Tu iegūsi ne tikai auto vadīšanas un kontroles prasmes, bet arī visas nepieciešamās zināšanas, lai kļūtu par prātīgu un prasmīgu auto vadītāju. 

Seši padomi – tos ievērojot, būsi apdomīgs satiksmes dalībnieks
- Nebrauc pārāk tuvu citam transportlīdzeklim – šo padomu ir īpaši svarīgi ievērot, braucot aktīvā satiksmē, lielā ātrumā un sliktos laikapstākļos.
- Izmanto pagrieziena rādītājus – lai arī šis punkts šķiet pašsaprotams, tomēr ne visi to katru reizi ievēro. Atceries, ka, neparādot pagrieziena signālu, Tu radi bīstamu situāciju uz ceļa.
- Netraucē satiksmes plūsmu – pielāgojies citu autovadītāju ātrumam, lai satiksme būtu "līdzena", taču nepārsniedz atļauto braukšanas ātrumu.
- Izvēlies piemērotu braukšanas ātrumu – seko līdzi ceļa zīmēm, bet pasliktinātas redzamības vai sliktu laikapstākļu gadījumā samazini ātrumu, lai pārredzētu ceļu un, vadot auto, justos ērti.
- Domā līdzi un izmanto spoguļus – pirms manevru veikšanas vienmēr ieskaties spoguļos, kā arī palūkojies caur logiem, lai pārliecinātos, ko šajā mirklī dara citi autovadītāji, vai nav pietuvojies riteņbraucējs vai motociklists, vai gājēji nešķērso ceļu.
- Pastāvīgi uzlabo braukšanas prasmes – arī pēc autovadītāja apliecības iegūšanas piesakies drošas braukšanas kursos.

Autoskola "CredoAutoprieks" ir izvēle augstu standartu cienītājiem
Apvienojoties divām autoskolām – "Credo" un "Autoprieks" –, tika izveidota Autovadītāju Universitāte, lai sagatavotu izglītotus jaunos šoferus, kas veicinās ceļu satiksmes drošību. 

Autoskola lepojas ar saviem zinošajiem pasniedzējiem un instruktoriem, kuri ir profesionāļi savā jomā. Katram studentam tiek pievērsta individuāla uzmanība, kas ir atslēga jauno braucēju sagatavošanā.

"CredoAutoprieks" grupas atrodas vairāk nekā 30 Latvijas pilsētās un apmācības tiek piedāvātas divpadsmit dažādās kategorijās:
- A1/A - motocikli;
- BE/B – mehāniskie transportlīdzekļi, kuru pilna masa nepārsniedz 3500 kg;
- C1/C/CE – mehāniskie transportlīdzekļi, kuru pilna masa pārsniedz 3500 kg;
- D/D1 – mehāniskie transportlīdzekļi, kuru sēdvietu skaits, neskaitot vadītāja vietu, pārsniedz astoņas;
- 95. kods – profesionālā periodiskā apmācība;
- ADR – bīstamo kravu pārvadāšana;
- Traktortehnika. 

Ienāc autoskolas mājaslapā www.credoautoprieks.lv, lai atrastu sev tuvāko autoskolas filiāli un pieteiktos kursiem. Ja vēlies būt pārliecināts un prasmīgs braucējs, autovadītāja apliecības iegūšanai izvēlies "CredoAutoprieks" – autoskolu, kam ir svarīga ceļu satiksmes drošība. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)