Banner 980x90

Augustā sāksies daudzbērnu ģimeņu pabalsta izmaksa

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Pamatojoties uz 2016.gada 2.augusta domes lēmumu Nr.12-3 un Līvānu novada domes saistošajiem noteikumiem "Par pašvaldības materiālajiem pabalstiem Līvānu novadā", ar 2016.gada 10.augustu tiek uzsākta daudzbērnu ģimeņu pabalsta izmaksa, pilsētas informācijas portālu Livani24.lv informē Līvānu novada dome.

Pabalstu 20 eiro apmērā par bērnu var saņemt ģimenes, kuras audzina vismaz trīs nepilngadīgus bērnus, kuru dzīvesvieta deklarēta Līvānu novada administratīvajā teritorijā.

Pabalstu varēs saņemt Līvānu novada domes kasē, uzrādot vecāka personu apliecinošu dokumentu un bērnu dzimšanas apliecības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)