Banner 980x90

"Adugs Production" konditorejas produktu ražošanas līnijā plāno ieguldīt 2,352 miljonus eiro

Rīga, 19.apr., LETA. Latgales uzņēmums "Adugs Production" konditorejas produktu ražošanas līnijā plāno ieguldīt 2,352 miljonus eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Iepirkuma priekšmets - konditorejas produktu ražošanas līnijas piegāde - bija sadalīts septiņās lotēs un investīciju projektā tika izsludināti vairāki iepirkuma konkursi. Konkursos par vienas vafeļu ražošanas līnijas iegādi, trīs formēšanas ruļļu konditorejas izstrādājumu līnijai piegādi un metāldetektoru piegādi konditorejas izstrādājumu līnijām trīs pretendentu vidū uzvarēja Lietuvas kompānija "Kartagena".

Turpretī konkursos par vienas vertikālās pakošanas līnijas trauslo konditorejas izstrādājumu fasēšanai un pakošanai piegādi, trīs formēšanas ruļļu konditorejas izstrādājumu līnijai piegādi, viena automatizētā sistēmas sīrupu pagatavošanai piegādi un formēšanas iekārtu cepumu ražošanas līnijai piegādi trīs pretendentu vidū uzvarēja Lietuvas uzņēmums "Galeasa ir Ko".

Tāpat "Adugs Production" iegādāsies arī planetārā tipa mikseri džema maisīšanai, kuru uzņēmumam piegādās kompānija "Unis Ko".

Iekārtas iegādei plānots piesaistīt Eiropas Savienības fondu atbalstu pasākumā "Atbalsts ieguldījumiem ar lauksaimniecību nesaistītu darbību radīšanā un attīstīšanā".

Kompānijas pārstāvis Mārcis Baltmanis aģentūrai LETA teica, ka par investīciju projektu varēs pastāstīt pēc mēneša, kad būs zināms, vai Lauku atbalsta dienests (LAD) to ir atbalstījis.

LETA jau vēstīja, ka "Adugs Production" plāno modernizēt esošās iekārtas, kā arī iegādājoties jaunas eksperimentālās iekārtas, lai sāktu ražot produktus ar iebiezināto pienu vafeļu segmentā un iekarotu jaunus tirgus. Kā zināms, sākotnēji konditorejas produktu ražošanas līnijā bija iecerēts ieguldīt 2,7 miljonus eiro.

"Adugs Production" ir dibināts 2014.gada 12.septembrī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 67 050 eiro. Kompānija pilnībā pieder Kiprā reģistrētajam uzņēmumam "Silobrands Limited", un tās valdē ir Latgales konditorejas uzņēmuma "Adugs" valdes loceklis Jāzeps Zukuls.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)