Banner 980x90

Uz Daugavpils šosejas Jersikas pagastā bedru dēļ samazināts atļautais braukšanas ātrums

Rīga, 4.febr., LETA. Uz Daugavpils šosejas Jersikas pagastā bedru dēļ atļautais braukšanas ātrums samazināts līdz 50 kilometriem stundā, aģentūru LETA informēja "Latvijas valsts ceļi" (LVC) Komunikāciju daļā.

Uz Daugavpils šosejas (A6) Jersikas pagastā pie Āriņiem (188,21.kilometrā) ceļa segumā rišu padziļinājumos pirmdien ir izveidojušās bedres, tāpēc atļautais braukšanas ātrums apmēram 200 metru garā joslā samazināts līdz 50 kilometriem stundā. Bedru vietas ir norobežotas ar vadstatņiem. Viena no bedrēm ir aizlāpīta, kā arī pirmdien tiks labota otra bedre. Satiksme tur notiek pa abām ceļa joslām.

Ātruma ierobežojums šajā zonā saglabāsies uz nenoteiktu laiku.

Šis Daugavpils šosejas (A6) posms ilgstoši nav remontēts, segumā ir izveidojušās rises, kuru dziļums pārsniedz pieļaujamo. Daugavpils šosejas posmā no Līvāniem līdz Āriņiem (līdz 189.kilometram) jau kopš rudens bija aprīkots ar 112.ceļa zīmēm "Nelīdzens ceļš".  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)