Banner 980x90

Tele2: Latgalē mobilā interneta patēriņš pieaudzis par 79%

Latgales iedzīvotāji ievērojami aktīvāk lieto mobilo internetu telefonā un datorā, gada laikā datu patēriņam pieaugot par 79%, liecina "Tele2" statistika.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja "Tele2" pārstāvis, tad kopumā mobilā interneta patēriņu un lietotāju skaita pieaugumu ietekmē trīs faktori – pieejamība, ātrums un cena.

"Tele2" sakaru tīkla modernizācijas ietvaros pirms gada ieguldījām 700 tūkstošus eiro Latgalē, tādējādi nodrošinot, ka "Tele2" ātrgaitas mobilo internets ir pieejams jau 82% iedzīvotāju. Gada laikā mobilā interneta patēriņa un lietotāju pieaugums šajā reģionā apliecina, ka "Tele2" klienti ir novērtējuši mūsu rūpes par augstas kvalitātes sakaru pakalpojumiem. Mēs neapstāsimies pie sasniegtā un turpināsim investēt, palielinot mobilā interneta pārklājumu un ātrumu visā reģionā," saka "Tele2" tehniskā direktore Līga Krūmiņa.

"Mobilais internets ir kļuvis arī cenas ziņā pieejamāks – esam iekļāvuši datu pārraidi tarifu plānos. Redzam, ka tam ir pozitīva ietekme, jo mūsu klienti daudz brīvāk lieto datu pārraidi un neuztraucas par samaksu. "Tele2" dati liecina, ka Latgalē arvien vairāk cilvēku sāk lietot mobilo internetu, gan arī esošie lietotāji daudz aktīvāk izmanto mobilā interneta plašās iespējas – e-pastu, sociālos tīklus, ziņu portālus, navigāciju un citas aplikācijas," piebilst Krūmiņa.

Latgalē "Tele2" veica sakaru tīkla modernizāciju pirms gada, uzbūvējot 44 jaunas trešās paaudzes jeb 3G bāzes stacijas un modernizējot esošās bāzes stacijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)