Banner 980x90

"Raed Lock" – drošas slēgšanas sistēmas

Slēgšanas sistēmas ir daudzveidīgs risinājums, lai durvis būtu drošas un tiktu pasargātas no uzlaušanas. Slēgšanas sistēmas ir kā vienkāršām durvīm privātajos mājokļos, tā arī vienotajā slēgšanas sistēmā (master-key).

Slēgšanas sistēmas

Slēgšanas sistēmas ir daudzveidīgs risinājums, lai durvis būtu drošas un tiktu pasargātas no uzlaušanas. Slēgšanas sistēmas ir kā vienkāršām durvīm privātajos mājokļos, tā arī vienotajā slēgšanas sistēmā (master-key). Slēgšanas sistēmas ir pieejamas kā mehāniskas, tā arī elektroniskas.

Katrs klients var sev izvēlēties konkrētajā situācijā visērtākās un visdrošākās slēgšanas sistēmas. Katra klienta vēlmēm un vajadzīgajai situācijai iespējams kombinēt dažādas slēgšanas sistēmas, lai nodrošinātu vislabāko risinājumu.

"Raed Lock" ir autorizētie ABLOY produkcijas dīleri. Uzņēmums piedāvā un projektē daudzpakāpju slēgšanas sistēmas. Zinošie speciālisti rod drošu risinājumu mājokļiem, birojiem, veikaliem un citiem objektiem.

Lasiet vairāk: www.raedlock.lv

Atslēgas

Atslēgas ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa, tādēļ ir svarīgi, lai atslēgas būtu drošas, kvalitatīvas un katra klienta situācijai atbilstošas. Atslēgas var būt nepieciešamas kā durvīm, tā arī citiem objektiem, piemēram, plauktiem, skapjiem, seifiem.

Atslēgas var izgatavot dažāda lieluma un atbilstoši katrai slēdzenei. "Raed Lock" piedāvā dažādu Abloy veidu atslēgas, piemēram, Abloy Protec, Abloy Disklock Pro, Abloy Classic un daudzas citas atslēgas.

Lasiet vairāk: www.raedlock.lv

Slēdzenes

Slēdzenēs ir iemontēts cilindrs durvju, vārtu, atvilktņu un citu objektu atvēršanai. Slēdzenes ir dažādas, un to izvēle ir atkarīga no klienta vēlmēm, mērķa, kā arī slēdzeņu drošības pakāpes. Pastāv tādas slēdzenes kā papildslēdzenes manuāli slēdzamu durvju atvēršanai, iekaļamas slēdzenes, daudzpunktu slēdzenes, automātiskā aizbīdņa slēdzenes un vēl daudzas citas.

Drošas durvis nav iedomājamas bez izturīgas slēdzenes. Slēdzenēm ir dažādas drošības pakāpes, tādēļ, izvēloties slēdzenes, jāatceras, ka laba slēdzene ir ilgtermiņa ieguldījums. Drošāk, ja durvīm ir divas slēdzenes, turklāt viena cilindra tipa, otra – plākšņu tipa.

Uzņēmumā "Read Lock" tiek piedāvātas slēdzenes, ņemot vērā visas klientu vajadzības: dažādas durvju slēdzenes, mēbeļu un metāla mēbeļu slēdzenes, kā arī piekaramās slēdzenes.

Lasiet vairāk: www.raedlock.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)