Banner 980x90

"Bite" atklāj pirmo telekomunikāciju salonu Līvānos

Līdz ar strauju klientu skaita pieaugumu, Bitei ir svarīgi būt tuvāk – viegli sasniedzamiem un pieejamiem klientiem. Tādēļ 23.decembrī Līvānos tiek atklāts jauns Bites salons.

Tajā ir iespēja izvēlēties no plaša ierīču klāsta, saņemt profesionālas konsultācijas mobilo sakaru un tehnoloģiju jautājumos, kā arī pieteikties ātrā 4G tīkla, kas pārklāj it visus Līvānus, izmēģinājumam. "Bites prioritāte vienmēr ir bijuši klienti, līdz ar to, augot to skaitam, attīstība notiek arī citās jomās.

Šogad lielu uzsvaru attīstībā likām uz pārklājuma paplašināšanu, jaunāko tehnoloģiju ieviešanu un klientu apkalpošanas centru attīstību, kas sniegtu nepieciešamo atbalstu Bites esošajiem un topošajiem klientiem, "komentē Bite Latvija izpilddirektors Kaspars Buls: "Līvāni ir brīnišķīga vieta, kurā līdz šim nebija pieejams neviena mobilo sakaru operatora salons, taču ir pieejams ļoti ātrs un plaša pārklājuma Bites 4G internets. Tādēļ mēs esam priecīgi ienest tajā Bites salonu, kopā ar tā sniegtajām iespējām, apkalpošanu un, protams, plašāko ierīču klāstu reģionā."

Bite nepārtraukti paplašina mobilā tīkla pārklājumu, papildinot to ne vien ar jaunām bāzes stacijām, bet arī pievienojot jaunākās tehnoloģijas, kas nodrošina vēl lielāku interneta ātrumu. Līvānos ir izvietotas vairākas 4G bāzes stacijas, kas padara Bites ātro internetu pieejamu visiem 13 000 Līvānu iedzīvotāju. Tādēļ, ņemot vērā lielisku pārklājumu un strauju klientu skaita pieaugumu, jauna klientu apkalpošanas centra atvēršana Līvānos ir loģisks attīstības solis.

Jaunā, inovatīvā salona izveidē investēti 25 000 eiro, kas veido mūsdienīgu un ērtu vietu, kur saņemt palīdzību tehnoloģiju jautājumos un izmēģināt jaunākās ierīces – telefonus, planšetes, datorus un gudros aksesuārus. Tajā ikviens var gūt pieredzi ar jaunu telefonu, maksimāli to pietuvinot ikdienas lietošanas sajūtām. "Bites salona konsultanti ir eksperti savā jomā, kas ik mēnesi apkalpo aptuveni 140 000 gan Bites, gan citu operatoru klientus visā Latvijā. Tagad tie ar prieku gaidīs arī ikvienu Līvānu, Preiļu vai tuvākās apkārtnes iedzīvotāju, lai konsultētu jautājumos gan par mobilajiem sakariem, gan aplikācijām, gan ierīcēm," turpina Kaspars Buls. Jaunais salons atradīsies t/c Rimi telpās Rīgas ielā 89.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)