Banner 980x90

Pirmo reizi Latvijā notiks spēkavīru strongatlons 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Īpaši saspringta solās būt šī nedēļas nogale, jo pirmo reizi Latvijā trīs dienās, trīs dažādās pilsētās norisināsies spēkavīru strongatlons. Piektdien, 15.jūlijā, cīņa plkst.17.00 risināsies Krāslavas estrādē, sestdien, 16.jūlijā, no plkst.13.00 Līvānu 1.vidusskolas stadionā, bet noslēgums paredzēts svētdien, 17.jūlijā, Kuldīgas pilsētas estrādē plkst.12.00.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē Biedrības "Stiprinieku republika" pārstāve Elīna Gārbena, pavisam sacensībās piedalīsies divpadsmit sportisti, kuri spēkiem mērosies tandēmos, katru dienu aizvadot piecus vingrinājumus.

Pirmajās divās sacensību dienās startēs arī divi lietuviešu stiprinieki, bet svētdien, 17.jūlijā, Kuldīgā atlētiem pievienosies mājinieks Edgars Andersons un Oskars Martužans, kurš laukumā atgriezīsies pēc ilgstošas traumas ārstēšanas. Duetus noskaidros izlozes kārtībā pirms katra vingrinājuma. Tie būs jaukti, lai skatītājiem aizraujošāk vērot notiekošo un būtu vairāk pārsteigumu, lielāka cīņa.

Vietējie iedzīvotāji Krāslavā varēs vērot kā spēkavīri divatā ceļ vikinga presi, veic stafeti, taisa pietupienus, nes nēšus un stumj spēka ķerru ar neiedomājamiem svariem tajā. Līvānos, 1.vidusskolas stadionā atlēti izpildīs tādus vingrinājumus kā "Škoda" mašīnas vilkšana no zemes, "RERE stafete", "Rent4Event" mucu mešana, "Fiskars" krucifikss un "Triobet pulksteņa" griešana.

Savukārt Kuldīgā, noslēdzošajā sacensību dienā spēka mitriķi turēs mašīnu, cels atlanta akmeņus, izpildīs celšanas kombināciju un stafeti, kā arī vilks smago auto.

Papildus šovam, ko sniegs vīri, skatītāji vingrinājumu starplaikos varēs piedalīties dažādos konkursos, piedāvās cilvēkiem iejusties spēkavīra ādā – varēs turēt dažāda veida smagumus un stāties pretī izaicinājumiem, par to saņemot vērtīgas balvas.

Televīzijas kanāls "Rīga TV24" visas trīs dienas sacensības translēs tiešajā ēterā, lai mājās palikušie šī sportaveida cienītāji var just līdzi saviem favorītiem. Sīkāka informācija mājaslapā www.stiprinieki.lv

2016.gada spēkavīru sezonas galvenais partneris "RERE Grupa". Ģenerālsponsors "Triobet", atbalsta Viļakas novada dome, "Škoda", Latvijas Nafta un "Fiskars". Informatīvie atbalstītāji "Rīga TV24" un sportacentrs.com, radio "Star FM". Organizē biedrība "Stiprinieku republika".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)