Banner 980x90

Mūsdienu mākslas galerijā apskatāma Ilgvara Zalāna performances dokumentācija

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mūsdienu mākslas galerijā līdz trešdienai, 27.augustam, apskatāms galerijas atklāšanā radītais Ilgvara Zalāna "Action painting" darbs un tā tapšanas procesa dokumentācija, pilsētas informācijas portālu Livani24.lv informē Mūsdienu mākslas galerija, Biedrības "Galerija" valdes locekle Lāsma Skļarska.

Ilgvars Zalāns ir spilgts "pasaules pilsonis" mūsdienu Latvijas mākslā – viens no pašlaik Eiropā un Āzijā pazīstamākajiem latviešu mūsdienu māksliniekiem. Savus darbus viņš rada visdažādākajās zemeslodes vietās - Japānā, Indijā, Ķīnā, Malaizijā, Spānijā, Itālijā, Francijā, Austrālijā, Korejā, Singapūrā.

 Ilgvara Zalāna veiktās performances raksturojas ar publiski pieejamu vidi, mūzikas pavadījumu no septiņiem specifiskiem skaņdarbiem un apmēram 20 minūšu ilgu akrila gleznojumu vidēji uz 3x6 m lielas papīra loksnes. Performanci mākslinieks veicis nu jau 36 valstīs.

Mūsdienu mākslas galerija atrodas Rīgas ielā 108a, Līvānos, tās apmeklējums – bez maksas. Galerijas darba laiks – no trešdienas līdz sestdienai no plkst.12.00 līdz plkst.18.00. Apmeklējumu citā laikā var pieteikt iepriekš sazinoties. Izstāžu maiņas laikā galerija var būt slēgta, par to informācija atrodama Facebook lapā.

Mūsdienu mākslas galerijas darbības virzieni ir izstāžu darbība, neformālās un tālākizglītības joma un inovatīvu kultūras pasākumu organizēšana. Galerijas mērķis ir sekmēt dažādas mākslas izpausmes reģionā un vecināt to pieejamību vietējiem iedzīvotājiem, nodrošinot kvalitatīvu un inovatīvu kultūras pasākumu piedāvājumu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)