Banner 980x90

Mūsdienu mākslas galerija Līvānos aicina uz jaunās izstāžu sezonas atklāšanu

Daugavpils, 5.febr., LETA. Pēc nepilna mēneša, 3.martā, plkst.17 ar Edgara Mucenieka izstādes "Vienatnē" atklāšanu šī gada sezonu sāks Mūsdienu mākslas galerija Līvānos, aģentūru LETA informēja biedrības "Galerija" valdes locekle Lāsma Vindule.

Mucenieks sevi sauc par ceļotāju mākslā, ceļotāju dažādās vietās, laikos un formās. "Es gleznoju, zīmēju, fotografēju, veidoju performances, instalācijas, objektus, zemesmākslu. Retāk muzicēju un uzrakstu kādu dzejoli vai pasaku," tā par sevi izteicies mākslinieks.

Pēc izstādes atklāšanas klātesošajiem būs iespēja baudīt mūziķa Andra Indāna elektroniskās brīvformas mūzikas projekta "Gas Of Latvia" koncertu, ko papildinās Gruzijā dzīvojošā Latgales mākslinieka Nitai Charan Das veidotās videoprojekcijas.

Mucenieka izstāde "Vienatnē" Mūsdienu mākslas galerijā būs apskatāma līdz 31.martam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)