Banner 980x90

"Maxima Latvija" ieguldījusi gandrīz 600 000 eiro veikala Līvānos modernizācijā

Rīga, 13.jūn., LETA. Mazumtirgotājs "Maxima Latvija" ceturtdien atklāja modernizēto "Maxima" veikalu Līvānos, Rīgas ielā 37a, kura rekonstrukcijā investēti gandrīz 600 000 eiro, aģentūru LETA informēja kompānijā.

"Maxima Latvija" valdes locekle Kristīne Āboltiņa pastāstīja, ka veikala trīs mēnešu ilgajā rekonstrukcijas laikā ir pilnībā atjaunota 450 kvadrātmetru plašā tirdzniecības zāle. Veikalā ir modernizētas inženierkomunikācijas un pilnībā atjaunota telpu apdare. Telpās ir uzstādīta jauna ventilācijas iekārta, kā arī uzstādīts jauns energoefektīvs LED apgaismojums.

Kopējā veikala telpu platība ir 712 kvadrātmetri.

Jau ziņots, ka "Maxima Latvija" veikalu tīkla paplašināšanā un modernizācijā 2019.gadā plāno investēt vairāk nekā 34 miljonus eiro.

Tāpat LETA jau vēstīja, ka "Maxima Latvija" pagājušajā gadā strādāja ar 776,624 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,4% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka par 5,6% un bija 21,915 miljoni eiro.

"Maxima Latvija" veikalu tīklu veido četru formātu 165 tirdzniecības vietas - septiņi "Maxima XXX", 24 "Maxima XX", 129 "Maxima X" un pieci "MaximaExpress". Kompānija "Maxima Latvija" reģistrēta 2000.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 4,91 miljons eiro. "Maxima Latvija" vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētais uzņēmums "Lincoln Land Erste".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)