Banner 980x90

Līvānu novadā naktī applūdis vēl viens valsts vietējā ceļa posms

Rīga, 4.sept., LETA. Līvānu novadā naktī applūdis vēl viens valsts vietējā ceļa posms - autoceļa V753 Līvāni-Steķi posms pie Gercāniem (3.kilometrā (km)), aģentūrai LETA pavēstīja AS "Latvijas Valsts ceļi".

Ceļš applūdis tāpēc, ka Skrebeļu kūdras purvā ir paaugstinājies ūdens līmenis. Plūdu un izskalojumu dēļ patlaban slēgta satiksme kopumā uz pieciem valsts vietējās nozīmes autoceļiem Latgalē.

Slēgtie valsts vietējo ceļu posmi Latgalē ir Upītes-Demerova (V478) pie Bukiem (1,76.km) un pie Demerovas (6,7.km); Seļekova-Degļova-Goliševa (V507) pirms Goliševas (22,5.km); Salnava-Motriņa (V531) pie Krutovas (4,5.km); Ruskulova-Bērzpils (V493) pie Zosuļiem (26,5.-27.km); Līvāni-Steķi (V753) posms pie Gercāniem (3.km).

Satiksme uz applūdinātajiem un izskalotajiem autoceļiem tiek atjaunota, tiklīdz krīt ūdens līmenis un uz ceļiem ir iespējams veikt darbus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)