Banner 980x90

Līvānu novadā izņem 75 metrus nelikumīgi ieliktu zvejas tīklu

Daugavpils, 6.apr., LETA. Līvānu novadā profilaktiskā reida gaitā atbildīgie Līvānu novada domes darbinieki sadarbībā ar Valsts policijas pārstāvjiem izņēmuši 75 metrus nelikumīgi ieliktu zvejas tīklu, aģentūru LETA informēja Līvānu novada pašvaldībā.

Pirmais maluzvejniecības gadījums konstatēts 4.aprīlī plkst.6.40 Daugavas upes baseinā Turku pagasta "Kalnārēs", kur atrasti un izņemti divi nelikumīgi ielikti zvejas tīkli ar kopējo garumu 45 metri.

Pusotru stundu vēlāk plkst.8.15 Dubnas upes baseinā Līvānos Baznīcas ielas 23 apkaimē reida dalībnieki atrada un izņēma divus nelikumīgi ieliktus zvejas tīklus ar kopējo garumu 30 metri.

Visbeidzot plkst.12.40 Jersikas pagasta "Grīvā", Grīvas grāvī tika atrasti un izņemti pieci nelikumīgi ielikti zvejas rīki tā saucamie "televizori".

Atbildīgie dienesti atgādina, ka saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem "Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumi" no 1.marta līdz 30.aprīlim ir aizliegta jebkura veida makšķerēšana no laivām un citiem peldošiem transportlīdzekļiem visos ūdeņos, kā arī aizliegts izmantot ēsmai zivis jebkuros ūdeņos.

Aizliegts lomā paturēt: līdakas – no 1.marta līdz 30.aprīlim; zandartus – no 16.aprīļa līdz 31.maijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)