Banner 980x90

Līvānu novadā iebrauc grāvī un apgāžas

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Sestdien, 30.janvārī ap plkst.8 Līvānu novada Jersikas pagastā, Daugavpils šosejas 181.kilometrā, 1976.gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas "Ford Galaxy" vadību un iebrauca grāvī, kur spēkrats apgāzās. 

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā (VP), pēc avārijas slimnīcā vērsās gan pats šoferis, gan automašīnas pasažiere - 1975.gadā dzimusi sieviete.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem kopumā reģistrēts 51 satiksmes negadījums, kuros divi cilvēki zaudējuši dzīvības, bet seši cietuši. Rīgas reģionā reģistrētas 25 avārijas, Kurzemē - deviņas, Zemgalē - astoņas, Vidzemē - piecas, bet Latgalē - četras.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)