Banner 980x90

Līvānu novada domes deputāta krēslā Usāni nomainījis Aļijevs

Daugavpils, 31.jūl., LETA. Deputāta mandātu pirms termiņa beigām nolikušo Aiju Usāni (ZZS) Līvānu novada domes deputāta krēslā nomainījis viņas partijas biedrs Ramiss Aļijevs, aģentūru LETA informēja Līvānu novada pašvaldībā.

Aļijevs pašvaldību vēlēšanās ZZS sarakstā kandidēja ar 18.kārtas numuru un ieguva 2719 balsis, pēc balsu skaita ierindojoties 12.vietā.

Uzņēmējs, SIA "Rudzāts" valdes loceklis Aļijevs Latvijas Universitātē ir ieguvis maģistra grādu vadībzinībās, specialitātē "Kvalitātes vadība", ilgstoši strādājis lauksaimniecības jomā.

Jau vēstīts, ka no deputāta pilnvarām Usāne ir atteikusies, lai varētu pildīt Līvānu novada domes izpilddirektora vietnieces amata pienākumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)