Banner 980x90

Līvānu 2.vidusskolā par 41 000 eiro veiks remontdarbus

Daugavpils, 22.maijs, LETA. SIA "RSB Projekts" uzvarējusi pašvaldības iepirkumā par tiesībām veikt remontdarbus Līvānu 2. vidusskolas telpās, aģentūru LETA informēja Līvānu novada pašvaldībā.

Darbu gaitā plānots izremontēt sporta zāles jumtu, nokrāsot griestus, kā arī uzstādīt jaunu energoefektīvu sporta zāles apgaismojumu ar gaismas intensitātes regulēšanas iespēju, ļaujot regulēt gaismas spilgtumu.

Remontdarbu gaitā skolas telpās paredzēts veikt arī piecgadīgo - sešgadīgo grupas trešā stāva gaiteņa remontu un sakārtot virtuves bloka ventilācijas sistēmu.

Remontdarbus plānots sākt šī gada maija beigās un pabeigt sešās nedēļās, to kopējās izmaksas - 41 120 eiro ar pievienotās vērtības nodokli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)