Banner 980x90

Līvānos notiks pilsētas jubilejai veltīti sporta svētki "Savai pilsētai"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Līvānos notiks pilsētas jubilejai veltīti sporta svētki "Savai pilsētai", pilsētas informācijas portālu Livani24.lv informē Līvānu novada Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra "Kvartāls" vadītāja vietniece Mārīte Vilcāne.

Sporta svētkos varēs piedalīties "Latvijas spēcīgākās pilsētas 2016" Līvānu posmā, velosacensībās Līvānu MTB maratonā, strītbolā, pludmales volejbolā, futbolā, ģimeņu sacensībās, pludiņmakšķerēšanā, minigolfā, šautriņu mešanā, riteņu montāžā, trepju golfā un citās sacensībās

Piektdien, 15. jūlijā, noskaidros spēcīgākās jauniešu komandas futbolā un strītbolā un stiprākās pludmales volejbola komandas sieviešu konkurencē. Savukārt sestdien, 16.jūlijā, aktivitātes paredzētas visām vecuma grupām.

Paši mazākie sporta svētku dalībnieki ir aicināti sacensties rāpošanā vai vienkārši atpūsties piepūšamajās atrakcijās, savukārt lielākie bērni savu veiklību varēs pārbaudīt MTB velomaratona bērnu aplī. Pārējie svētku dalībnieki būs aicināti iejusties servisa darbinieku lomā, mainot auto riepas, spēlēt minigolfu un trepju golfu, piedalīties ģimenes stafetēs un sacensties citās disciplīnās.

Pieredzējušākie Līvānu un citu novadu sportisti savas prasmes parādīs, piedaloties pludmales volejbola un futbola kausa izcīņās, kā arī MTB Līvānu maratonā. Spēku un izturību ikvienam būs iespēja pierādīt "Latvijas spēcīgākā pilsēta 2016" Līvānu posmā, guļus spiežot 20 kg (jaunieši un sievietes) vai 50 kg varu stieni, pievienojot savu rezultātu Līvānu kopējam uzspiesto kilogramu skaitam.

Savukārt tiem, kam vairāk patīk ekstrēmais sports, paredzēts "Greentrial" BMX šovs ar galvu reibinošiem trikiem. Pēc šova "Greentrial" puiši JIC "Kvartāls" skeitparkā savās zināšanās un prasmēs dalīsies ar ikvienu BMX cienītāju, ļaujot apgūt janus trikus un tehnikas.

Visa pasākuma laikā nepieciešamo spēka devu dalībniekiem nodrošinās lauku virtuves spēka biezputra.

Ikviens "Savai pilsētai!" dalībnieks deviņdesmit gadu jubilejā dāvinās paceltos kilogramus, nobrauktos kilometrus, iemestos grozus, iesistos vārtus, izcīnītos punktus, noķertos kilogramus, norāpotos metrus un izcīnītās medaļas.

Svētdien, 17.jūlijā, Līvānu sporta svētkus "Savai pilsētai!" līdzfinansē Latvijas Olimpiskā komiteja sadarbībā ar uzņēmumu SIA "Cola-Cola Latvija" programmas "Par aktīvu dzīvesveidu" ietvaros. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)