Banner 980x90

Līvānos notiks Latgales novada senioru dziesmu un deju festivāls

Daugavpils, 28.jūn., LETA. Sestdien, 1.jūlijā, Līvānos visas dienas garumā norisināsies Latgales novada senioru dziesmu un deju festivāls "Latgale vieno", aģentūru LETA informēja Līvānu novada pašvaldībā.

No plkst.10 līdz 15 Līvānu novada pensionāru biedrības telpās, Domes ielā 3, būs aplūkojama novada senioru amatnieku un rokdarbnieču darbu izstāde, bet plkst.13 pie Līvānu 1.vidusskolas Svētkus ieskandinās ielu koncerts. No plkst.13 līdz 20 pie Līvānu novada Kultūras centra darbosies Amatnieku tirgus.

Ekumēniskais dievkalpojums Līvānu novada kultūras centrā sāksies plkst.14, kam sekos svētku ieskandināšanas koncerti laukumā pie lielveikala "Maxima" un skvērā pie Līvānu novada domes. Svētku gājiens sāksies plkst.16.15 un no Līvānu novada domes virzīsies uz vidusskolu stadionu, kur notiks Svētku koncerts.

Plkst.19.30 Līvānu novada kultūras centrā sāksies svinīgā pieņemšana, bet stundu vēlāk vidusskolu stadionā - zaļumballe kopā ar Baumaņu ģimenes ansambli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)