Banner 980x90

Līvānos būs skatāma Jāņa Purcena personālizstāde "Laka. Krāsa. Papīrītis"

Daugavpils, 3.marts, LETA. Šodien plkst.18 Līvānos, Mūsdienu mākslas galerijā, tiks atklāta gleznotāja Jāņa Purcena personālizstāde "Laka. Krāsa. Papīrītis" un notiks tikšanās ar mākslinieku, aģentūru LETA informēja biedrības "Galerija" valdes locekle Lāsma Vindule.

Izstādes ekspozīciju veido dažādās tehnikās senāk un speciāli šai izstādei Mūsdienu mākslas galerijas rezidencē radīti darbi.

"Nejauši sakrājušies krāsas un lakas uzslāņojumi, krāsu laukumu, lielu un mazu, spīdīgu un matētu pleķu un šļakstu salikumi. Tās ir tās labākās bildes. Ir tādi cilvēki, kuri tūlīt gribēs pajautāt: "Ko tad tie vēsta?". To, ko nevar pastāstīt: Dievs ir. Viss pārējais parādās līdzīgi pleķiem uz papīriņa," par saviem darbiem stāsta Purcens.

Mūsdienu mākslas galerijā gleznotāja Purcena personālizstāde "Laka. Krāsa. Papīrītis" būs aplūkojama līdz 1.aprīlim.

Jānis Purcens 2008.gadā absolvējis Latvijas Mākslas akadēmiju, iegūstot maģistra grādu glezniecībā. Mākslinieka kontā ir 15 personālizstādes un dalība vairāk nekā 30 grupu izstādēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)