Banner 980x90

Līvānos būs iespējams bez maksas apmeklēt urologu 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

"Latvijas Urologu asociācijas" speciālisti arī šoruden rīko reģionālos izbraukumus dažādās Latvijas pilsētās, tostarp Līvānos, lai bez maksas konsultētu vīriešus prostatas veselības jautājumos.

Kā pilsētas informācijas portālam Livani24.lv pavēstīja Latvijas Uroloģijas asociācijas komunikācijas konsultante Kristīne Bambe, Līvānos bez maksas apmeklēt urologu Ati Karuli būs iespējams 23.oktobrī, sākot no plkst.11.00 "Līvānu Slimnīcā", Zaļajā ielā 44. Tālrunis pierakstam – 65307602.

Kopš 2014. gada nogales "Latvijas Urologu asociācija" iniciē vīriešu veselības atbalsta kampaņu reģionos, kuras ietvaros speciālisti dodas uz lauku rajoniem, lai vīriešiem sniegtu iespēju pārbaudīt savu veselību bez maksas. Kā liecina pēdējā "Slimību profilakses un kontroles centra" (SPKC) pētījuma dati par 2014.gadu, no ielaista prostatas vēža Latvijā dzīvību zaudēja 409 vīrieši, bet tika diagnosticēti 1114 jauni prostatas vēža gadījumi, no kuriem lielākā daļa jauno pacientu tika atklāti tieši lauku reģionos, kur vīriešiem ikdienā ir limitēta iespēja nokļūt pie urologa un veikt nepieciešamās veselības pārbaudes. 

Lai risinātu šo problēmu "Latvijas Urologu asociācija" sadarbībā ar "Latvijas Lauku Ģimenes ārstu asociāciju" un "MFD veselības grupu" oktobrī un novembrī turpinās reģionālās vizītes, kurās ikvienam interesantam būs iespēja konsultēt speciālistus un noskaidrot savu veselības stāvokli.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)