Banner 980x90

Līvānos atklās mākslinieka Ungura personālizstādi "Sakars"

Daugavpils, 4.okt., LETA. 17.oktobrī plkst.18 Līvānos, Mūsdienu mākslas galerijā, tiks atklāta mākslinieka Andra Ungura personālizstāde "Sakars" un notiks tikšanās ar autoru, aģentūru LETA informēja biedrības "Galerija" valdes locekle Lāsma Vindule.

Izstādē būs iespēja aplūkot abstraktā ekspresionisma virzienā tapušās gleznas laika posmā no 2014.gada, kā arī speciāli šai izstādei radītus darbus, tajā skaitā instalāciju, kas veltīta ekoloģijas tēmai. "Mana saskare ar mūziku - visabstraktāko no mākslām - radīja iekšēju nepieciešamību skaņu kompozīciju un ritmu pārvērst krāsu ekvivalentā. Māksla man nozīmē ielaušanos citā, vārdos neaprakstāmā telpā," izstādi raksturo Ungurs.

Ungura personālizstāde "Sakars" Mūsdienu mākslas galerijā būs aplūkojama līdz 17.novembrim.

Līdz šim Ungurs ir piedalījies izstādēs Marka Rotko mākslas centrā Daugavpilī un Mencendorfa namā Rīgā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)