Banner 980x90

Izsludina eseju konkursu "Līvāni – pilsēta- mana un tava"

Foto: MTI/LETA
Foto: MTI/LETA
Līvānu novada Centrālā bibliotēka aicina piedalīties literāri radošo darbu konkursā "Līvāni – pilsēta- mana un tava", kas veltīts Līvānu pilsētas 90 gadu jubilejai. Konkurss pagarināts līdz svētdienai, 8.maijam, pilsētas informācijas portāls Livani24.lv uzzināja Līvānu novada pašvaldībā.

Katrs konkursa dalībnieks  iesniedz vienu pašsacerētu literāru darbu pa tēmu "Līvāni- pilsēta mana un tava". Darbs jāiesniedz datorrakstā, vairāk informācijas par nolikumu šeit.

Konkursa uzvarētāji saņems naudas balvas:

* pirmā vietas ieguvēji abās klašu grupās saņem katrs 70 eiro;
* otrās vietas ieguvēji abās klašu grupās saņem katrs 50 eiro;
* trešās vietas ieguvēji abās klašu grupās saņem katrs 30 eiro;
* pirmās vietas ieguvējs skolotāju grupā saņem 70 eiro;
* skolotāji, kas sagatavojuši 1.-3.vietu ieguvējus abās klašu grupās saņem dāvanu kartes par katru sagatavoto uzvarētāju 30 eiro vērtībā.

Konkursa uzvarētāji tiks nosaukti Līvānu pilsētas svētku laikā 14.jūlijā pasākumā  "Mūsu novada literārie talanti savai pilsētai ", kas risināsies skvērā pie Līvānu novada Centrālās bibliotēkas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)