Banner 980x90

Iniciatīvas grupa "Atpūtnieki" ir realizējusi projektu "Savai pilsētai"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Iniciatīvas grupa "Atpūtnieki", piedaloties Līvānu novada domes Mazo grantu projektu konkursā, ir realizējusi projektu "Savai pilsētai", pilsētas informācijas portālu Livani24.lv informē Projekta koordinatore Kristīne Kirilova.

Projekta mērķis bija vides sakopšana Līvānu novada pašvaldības nekustamā īpašumā "Alejas" Dubnas upes krastā un vingrošanas stieņa uzstādīšana Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centrs "Kvartāls" teritorijā.

Sakopta apkārtējā vide radīs gandarījumu gan pilsētas iedzīvotājiem, gan viesiem, gan sportistiem, kas apmeklē Līvānu pilsētas stadionu un atpūtas bāzi "Alejas". Uzstādot vingrošanas stieņus un sakopjot apkārtējo vidi, iedzīvotājiem ir rasta iespēja aktīvi pavadīt brīvo laiku.

Vingrošanas stieņu atklāšanas pasākums notika 17.Līvānu sporta svētku "Savai pilsētai!" laikā. Uzstādot pievilkšanās stieņus iedzīvotājiem tiek dota iespēja pilnveidot savu fizisko kondīciju un sagatavoties sporta pasākumiem. Vingrošana attīsta spēku un izturību, veido formu, uzlabo pašsajūtu.

Iniciatīvas grupas galvenais guvums, realizējot projektu, ir attiecību stiprināšana iedzīvotāju starpā, prasme sadarboties un kopīgiem spēkiem sasniegt kopienai svarīgus un aktuālus mērķus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)