Banner 980x90

Dienas horoskops 30.jūlijam

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Tev nevajadzētu pārlieku satraukties par esošajiem plāniem. Jo vairāk domāsi, jo lielāku neskaidrību radīsi, nonākot apburtajā lokā. Apstājies un uzelpo. Jāvelta laiks, lai atrastu iekšējo mieru. Ieklausies savās sajūtās, tās ir gana atšķirīgas no ierastajām, bet tās tevi ievirzīs pareizajās sliedēs.

Vērsis Tev tiks dota iespēja veikt attiecībās tik ļoti nepieciešamās izmaiņas, dziļi pārrunājot kādu nopietnu problēmu. 

Dvīņi Tu un tavs mīļotais beidzot spēsiet atrisināt kādu senu problēmu. Jūs abi zināt, kas jāsaka, bet cerat, ka tematu var apiet vai aizmirst. Tas nebūt nepalīdzēs ilgtermiņā; gluži kā brūcei, jums abiem jāspēj sadzīt. Velti šim procesam laiku.

Vēzis Tu zini, cik liels spēks piemīt vārdam, kā arī labi izproti cik brīnišķīgas ir jūtas. Tev tiks dota iespēja savienot abus minētos spēkus. Ja tev ir kas sakāms mīļotajam cilvēkam, tad labi izvēlies vārdus, bet nepiemirsti par jūtām, lai uzsvērtu vēstījuma jēgu. Šādi tavam partnerim nekādīgi neizdosies tevi pārprast.

Lauva Iespējams, ka jutīsies tā, it kā tikko būtu saticis savu dvēseles radinieku, tava dvēsele jutīs siltu un maigu starojumu. Jūs abi vēlēsieties iepazīt vien otru vēl tuvāk. Jūs zināt, ka šīs attiecības izturēs pat grūtākos pārbaudījumus – pastāv iespēja, ka tās tiešām tiks pārbaudītas. Jūsu mīlestība un jūtas, kas kļūst vēl dziļākas, ļaus pārvarēt jebkuras problēmas.

Jaunava Pievērs uzmanību savām jūtām, tev ir tendence tās visai bieži ignorēt. Šoreiz būs grūtāk pabīdīt malā savas jūtas un ļaut visu kontrolēt prātam. Tu būsi ieguvējs, ja spēsi nomierināties un radīt sevī miera sajūtu, tikai pēc tam ieklausoties savā iekšējā balsī.

Svari Intensīvais laika posms, kas bija nesen jāpiedzīvo, kalpos par labu palīgu, padarot skaidrākas tavas attiecības ar romantisko partneri. Ja lielāko daļu laika pavadāt kopā, bez iespējas satikties ar draugiem un radiem, tad šodien dodiet viens otram brīvdienu. Ja to nedarīsiet, kritīsiet viens otram uz nerviem.

Skorpions Spriedze un konflikti tavas attiecības padarīs saspīlētākas kā ierasts. Jūs abi jutīsiet, ka nepieciešams izrunāties, tā ir ļoti laba zīme. Vienīgā problēma ir tā, ka tu nepietiekami uztraucies par to kā tu pasaki to, ko saki. Tas var novest pie neuzticēšanās un sāpēm.

Strēlnieks Tu pastāvēsi par saviem principiem un vērtībām. Ja esi klusējis, patiesībā iekšēji vāroties par sava partnera attieksmi, iespējams, ka ir īstais laiks, lai izteiktu savas domas. Ja turpināsi apspiest savas īstās jūtas par šiem jautājumiem, galu galā cietīs jūsu kopīgās attiecības.

Mežāzis No tavas puses tiek sagaidīta rīcība. Ne jau ierastā, rīcība, kurā kustās lūpas un vārdi paši atrod ceļu, bet tāda rīcība, kas parāda, ka patiesi rūpējies par savu partneri un tev rūp viņa vēlmes. Mīļotais cilvēks ir noguris no taviem solījumiem un vēlas skaidri ieraudzīt tveramus tavas mīlestības augļus. Vai spēsi būt labāks, nekā parasti?

Ūdensvīrs Ir īstais brīdis, lai paustu savas domas par aizvainojumiem, ko esi izjutis kādā jūsu attiecību jomā. Ja tev ir aizdomas par sava partnera uzvedību un līdz šim esi par tām klusējis, tad neturpini to darīt vel ilgāk. Tev jāstājas pretī problēmai un jāatklāj, vai tavs uztraukums ir pamatots.

Zivis Šodien tava sirds un prāts domās vienādi. Jau ilgu laiku tevī notiek iekšēja cīņa par to, vai ļaut pār jūtām lemt prātam, kas uzskaita racionālus iemeslus, kādēļ tev nevajadzētu veidot attiecības ar šo cilvēku, vai paklausīt sirdsbalsi, kas tā vien velk pie šī cilvēka. Šodien tiks dota iespēja uz notiekošo palūkoties no citas perspektīvas. Uzticies sirdsbalsij, tā nekad nemelo.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)