Banner 980x90

Centīsies iedrošināt Latgales jauniešus iesaistīties demokrātiskas un pilsoniskas sabiedrības veidošanā

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Ceturtdien, 18.augustā, viesu namā "Višķezers" sākas un līdz 21.augustam norisināsies jauniešu seminārs "Atzolys", aģentūru LETA informēja "Latgolys Studentu centra" Daugavpils birojā.

Četras dienas jaunieši vecumā no 18 līdz 25 gadiem iesaistīsies apmācībās par pilsoniskām prasmēm, drošumspēju un iniciatīvām. Semināra aktivitātēs piedalīsies lektori, uzņēmēji, kā arī pašvaldību jaunatnes darbinieki, kuri dalīsies savās zināšanās un pieredzē.

Apmācību gaitā jauniešiem tiks sniegta noderīga informācija un veidotas prasmes iniciatīvu īstenošanai. Tāpat kopīgi tiks veidots izglītojošs videomateriāls par pilsoniskām prasmēm un iniciatīvu īstenošanu.

Pasākums tiek rīkots ar mērķi veicināt jauniešu aktīvu iesaistīšanos demokrātiskas un pilsoniskas sabiedrības veidošanā, izglītojot viņus jautājumos, kas saistīti ar sociālekonomiskiem faktoriem un Latgales novada reģionālajām un kultūras īpatnībām.

Semināru organizē biedrība "Latgolys Studentu centrs", to finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)