Banner 980x90

Atrodi savam ķermeņa tipam piemērotāko kāzu kleitu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kāzu kleita ir viena no galvenajām lietām, par ko jāpadomā pirms kāzām. Katra no mums ir atšķirīga un katrai ir vajadzīga piemērota kāzu kleita, kas izcels līgavas auguma priekšrocības.

Apskatot savu augumu, varam to attiecināt uz kādu no ķermeņa tipiem:
- slaids smilšu pulkstenis;
- pilnīgs jeb apaļīgs smilšu pulkstenis;
- aplis;
- trijstūris;
- apgriezts trijstūris;
- slaida kolonna;
- taisnstūris.

Katram no ķermeņa tipiem piemērotas būs kleitas, kas izcels sievietes augumu, nevis padarīs to smagnēju. Lai gan ideālu augumu pasaulē nav, dizaineri par vistuvāko ideālam uzskata slaida smilšu pulksteņa ķermeņa tipu. Ar piemērotu apģērbu un aksesuāriem var panākt izskatu, kas būs pietuvināts ideālam.

Ķermeņa tips un tam piemērotākās kāzu kleitas
- Ja tavs augums atbilst taisnstūra tipam, tad vislabāk piestāvēs kāzu kleita, kas izcels tieši vidukli. Iegādājoties kleitu, pievērs uzmanību kuplai kleitas apakšdaļai un korsetei. Nāriņas stila kleita vai kupla balles kleita būs lieliska izvēle!
- Trijstūra ķermeņa tipam piestāvēs kāzu kleitas, kas izcels ķermeņa augšdaļu – plecus, krūtis, vidukli. Paaugstināts viduklis, izšuvumi, dziļš kakla izgriezums – detaļas, kurām jāpievērš uzmanība, izvēloties kleitu.
- Sievietēm ar apļa ķermeņa tipu jāizvēlas kleitas, kas izceļ vidukli. A silueta kāzu kleita būs laba izvēle – izcels vidukli un pamazām kļūs kuplāka, veidojot simpātisku siluetu. Lai piešķirtu odziņu, kleitas garumu var izvēlēties līdz celim vai nedaudz garāku.
- Smilšu pulksteņa ķermeņa tipam nav jābaidās no kleitām ar pazeminātu vidukli. Labi izskatīsies nāriņas stila kleitas, A silueta kleitas vai pat divdaļīgas kleitas! Šis ķermeņa tips ļauj izvēlēties dažādu fasonu un garumu kleitas. Ar piemērotiem aksesuāriem ikviena kleita izskatīsies lieliski.
- Ķermeņa tips – "apgriezts trijstūris", veidos lielisku izskatu ar kuplām balles stila kleitām. Piestāvēs arī kleitas ar garām piedurknēm. Būtu jāizvairās no kleitām, kas izcels plecus – šauras lences vai atkailināti pleci.

Vai zināji?
Apskatot pārāk daudz kleitu, ir iespējams apjukt un izvēlēties īsto tērpu būs arvien grūtāk. Izlem, kāda stila kleitu vēlies, nosaki savu vēlamo budžetu un laika termiņu, kurā kleita jānopērk vai jāiznomā. Apdomājies, vai vēlies kleitu pirkt, šūt vai nomāt. Ja apskatīsi saviem kritērijiem atbilstošas kleitas, atrast īsto būs vieglāk!

Kāpēc pirkt, ja var iznomāt? 
Iegādājoties kāzu kleitu, viens no noteicošajiem faktoriem ir kleitas cena, bet kāpēc gan finansēm vajadzētu ierobežot tavu izvēli? Izdevīgs veids, lai piepildītu sapni par ideālo kleitu ir kāzu kleitu noma. Kleitu izvēle ir tik pat plaša kā tad, ja kleitu pērk. Kāzu kleitu noma sniedz iespēju nomāt iekāroto kleitu uz noteiktu laiku. Ja sapņu kleitas iegāde pārsniedz budžetu, tad kādēļ gan to nenomāt?

Šeit būs dažas priekšrocības kāzu kleitu nomai:
- tā nestāvēs skapī, aizņemot vietu;
- kāzu kleitu noma ir daudz lētāka nekā kleitas pirkšana;
- tu ietaupīsi līdzekļus, ko varēsi izmantot, piemēram, telpu dekorācijām;
- sapnis par dārgu dizaineru kleitu vairs nešķitīs neiespējams.

Tu būsi uzvilkusi savu sapņu kleitu, fotogrāfijas glabās atmiņas par šo lielisko brīdi, bet tu būsi ietaupījusi un radusi iespēju, kā tikt pie ideālās kleitas! Lai ietaupītu tavu laiku gatavojoties kāzām, pirms dodies uz saloniem aplūkot kleitas, vari apskatīt aktuālākās tendences arī mūsu mājaslapas sadaļā "Kāzu kleitas". Iespējams, tieši te tu atradīsi kāzu kleitu, ko vari saukt par savējo!

Lai izdodas atrast tavu ideālo kleitu!

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)