Banner 980x90

Ar vērienu svinēs pirmos Līvānu novada pagastu svētkus

Daugavpils, 12.jūn., LETA. Nākamnedēļ, 22.jūnijā, no plkst.17 Līvānu novada Rožupes estrādē ar plašu programmu tiks svinēti pirmie Līvānu novada pagastu svētki, aģentūru LETA informēja Līvānu novada pašvaldībā.

Svētku programma sāksies pie Rožupes kultūras nama, kur tiks ieskandināts vakara koncerts ar pagastu lielīšanās maratonu un amatiermākslas kolektīvu priekšnesumiem. Šajā laikā, līdz pat plkst.19, ikviens interesents varēs iegādāties mājražotāju produkciju un amatnieku darinājumus Zāļu tirdziņā.

No plkst.18 līdz 20 visas aktīvās ģimenes un bērni būs aicināti piedalīties radošajās darbnīcās, izspēlēt atjautības spēles, kā arī pārvarēt bailes un izmēģināt spēkus virvju trasē.

Svētku koncerts "Skaista mana tēvu sēta visa gada garumā" no plkst.20 pulcinās Līvānu novada amatiermākslas kolektīvus un viesus. Koncertprogrammā tiks "izdzīvots" gads un gadskārtas kopā ar dejotājiem un dziedātājiem, folkloras kopām un pūtēju orķestri. Kopā ar amatiermākslas kolektīviem dziedās Andris Baltacis un grupa "Baltie Lāči".

Pēc svinīgas Lielā ugunskura iedegšanas, pasākuma apmeklētājus priecēs Andris Ērglis un Ieva Sutugova ar koncertprogrammu "No sirds uz sirdi". Savukārt nakts balli ieskandinās Līvānu novada pūtēju orķestris, bet par labu mūziku balles laikā rūpēsies muzikālā apvienība "Vintāža".

Līvānu novada pagastu svētku ietvaros organizētās aktivitātes un koncerti norisinās bez maksas. Nokļūšanai uz pasākuma norises vietu tiks organizēts arī transports.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)