Banner 980x90

Ar 1,01 miljona eiro sākumcenu izsolīs pašvaldībai un valstij piederošās "Daugavpils specializētā autotransporta uzņēmuma" akcijas

Nākamā gada februārī ar 1,01 miljona eiro sākumcenu izsolē piedāvās iegādāties AS "Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums" Daugavpils pašvaldībai un valstij piederošās akcijas, liecina AS "Publisko aktīvu pārvaldītājs Possessor" ("Possessor") informācija. 

Rīga, 28.nov., LETA. Nākamā gada februārī ar 1,01 miljona eiro sākumcenu izsolē piedāvās iegādāties AS "Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums" Daugavpils pašvaldībai un valstij piederošās akcijas, liecina AS "Publisko aktīvu pārvaldītājs Possessor" ("Possessor") informācija. "Daugavpils specializētā autotransporta uzņēmuma" pamatkapitāls ir 538 512 eiro. Pārdodamo pašvaldības akciju skaits ir 143 011 akcijas jeb 37,2% no pamatkapitāla, bet pārdodamo valsts akciju skaits ir 12 251 akcija jeb 3,2% no pamatkapitāla. Vienas akcijas pārdošanas cena ir noteikta 6,55 eiro, bet akciju paketes pārdošanas cena un vienlaikus izsoles sākumcena ir 1 016 966 eiro. Nākamā gada februārī gaidāmajā akciju izsolē pretendenti var pieteikties līdz 2020.gada 28.janvārim plkst.16. Dalībai izsolē ir jāiemaksā drošības nauda 203 393 eiro apmērā. "Daugavpils specializētā autotransporta uzņēmums" reģistrēts 1991.gadā, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas apgrozījums 2018.gadā bija trīs miljoni eiro, bet peļņa - 91 323 eiro. Kā liecina informācija uzņēmuma mājaslapā, "Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmuma" pirmsākumi meklējami 1973.gadā un visu šo laika periodu uzņēmums ir veicis atkritumu apsaimniekošanu Daugavpils pilsētā un rajonā, ka arī Daugavpils pilsētas ielu apkopšanas un uzturēšanas darbus, sniedzis transportēšanas pakalpojumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)