Banner 980x90

Apskati reklāmas Līvānos, noteikti atradīsi arī kaut ko sev

Jau vēsturiski Līvānu pilsēta un tās apkārtne ir bijis industriāls rajons, kur notikusi dažāda uzņēmējdarbība, tostarp arī ražošana. Daudzi no uzņēmumiem darbojas tieši Līvānu industriālajās zonās, kuru kopējā platība sastāda aptuveni 120 ha. Šobrīd Līvānu novada dome ir uzsākusi vēsturiskā industriālā rajona atjaunošanu un uzlabošanu, lai atbalstītu vietējos uzņēmējus un nodrošinātu tos ar modernām, sakoptām darba vietām. 

Līvānos trūkst reklāma, tomēr dalder.lv ir risinājums
Reklāma Līvānos ir visai kautrīga, tā nepopularizē savu pilsētu vai novadu, produktus un pakalpojumus. Plašākā informācija par sludinājumiem Līvānos pieejama portālā dalder.lv Līvānu novada sadaļā, kur ne vien redzami visi uzņēmēji vienuviet, bet ir arī plašas iespējas iegādāties preces tieši no ražotāja. 

Jersikas čipsi – gardums, kas iekaro visu pasauli
No šī novada nāk daudzas lietas, ko ikdienā redzam veikalu un varbūt arī savos plauktos, bet tā arī nekad neesam papētījuši to izcelsmes vietu. Viens no popularitāti iemantojušiem produktiem noteikti ir Jersikas čipsi, kas arī kā izrādās tiek ražoti Līvānu novadā. Tie ir ne vien vizuāli pievilcīgi un mūsdienīgi, bet arī tiek eksportēti uz vairākām pasaules valstīm. Bieži tiek meklēti arī papildspēki, tāpēc noteikti ieskaties dalder.lv vakanču sadaļā, kur atradīsi visas Līvānu novadā pieejamās vakances, ne tikai ražošanā, bet arī citās jomās. 

Ekskluzīvas mēbeles no Līvāniem
Viena no nozarēm, kam visvairāk trūkst reklāma Līvānos ir kokapstrāde un mēbeļu ražošana. Ne viens vien uzņēmums nodarbojas arī ar galdniecību. Iespējams nezināt, bet varbūt ekskluzīvās mēbeles draugu mājā nākušas tieši no Līvānu novada ražotājiem. Viens no lielākajiem un pieprasītākajiem uzņēmumiem ir SIA Dūdari, kas nodarbojas tieši ar ekskluzīvu mēbeļu ražošanu pēc pasūtījuma, kā arī vēsturisku mēbeļu renovāciju. 

Arī šis uzņēmums nepārtraukti aicina talkā meistaru ar "zelta rokām", kas spētu palīdzēt izpildīt pasūtījumus, kā arī radīt vēl neredzētus kokgrebumus un mēbeles, kas piestāvētu pat pilij. Šajā novadā darbojas arī vairāki kokapstrādes un rūpniecības uzņēmumi, kas parūpēsies gan par kokmateriāliem, gan par to, lai jums netrūktu kurināmais. 

Tūrisma iespējas Līvānos ir nebeidzamas
Ja ir vēlme doties piedzīvojumā un redzēt ko tādu, ko neviena cita pasaules vieta nespēs sniegt, ir vērts doties uz Nākotnes ozolu ciemu, kur iespējams iepazīties ar visu ozola augšanas gaitu un uzzināt vairāk par šo diženo koku dzīvi, kā arī pielikt savu roku ozolu alejas stādīšanā. Lai atrastu šo un citus sludinājumus Līvānos, ieskaties dalder.lv izklaides sadaļā, kur noteikti atradīsi tieši to, ko meklēji.

Ne tikai ražotnes, bet arī mūzikas ieraksti
Viens no pārsteidzošākajiem faktiem varētu būt tas, ka šeit iespējams gan ierakstīt savu albumu un to apstrādāt skaņu ierakstu studijā "BYUMANI", gan paskatīties, kā tiek ražota elektroenerģija, ko negadās bieži redzēt. Lai redzētu, kādus ierakstus izdevusi studija "BYUMANI", dalder.lv meklē viņu uzņēmuma profilu, kur varēsi lasīt gan par uzņēmuma vēsturi, gan sasniegumiem. Tā ir lieliska vieta, lai atrastu sadarbības partneri un izdotu savu nākamo singlu tieši pie šiem profesionāļiem. 

Dalder.lv atbalsta attīstību novados
Ja vēlaties atrast informāciju par novadā notiekošo, jāmeklē Dalder.lv sludinājumi Līvānos. Šeit pieejams viss par ražošanu un pakalpojumiem novadā, kā arī iespējams iegādāties preces gan no lieliem uzņēmumiem, gan mājražotājiem, kas rada neatkārtojamas lietas. Iespējams turpmāk adītās vilnas zeķes pirksiet tieši šajā novadā un vairs nekur citur. Amatnieki šajā rajonā strādā ar lielu rūpību un atdevi, Līvānu novadā radītās lietas ir neatkārtojamas un spēs pārsteigt pat lielāko kritiķi. Nav šaubu, ka pietiks vien ieskatīties plašo iespēju sarakstā, ko piedāvā šī vieta un jau nākamajās brīvdienās dosieties ceļā, lai apskatītu skaistākās tūrisma vietas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)