Banner 980x90

Applaucējušies divi mazi bērni

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

9.janvārī applaucējušies divi mazi bērni, bet divi pieaugušie apdedzinājušies, liecina Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) informācija.

Rīgā 1,3 gadus vecs bērns uzrāvis sev karsta dzēriena krūzi, applaucējot rokas un krūškurvi, aģentūrai LETA pastāstīja NMPD pārstāve Ilze Bukša. Līdzīgs gadījums noticis arī Latgalē, kur karstu dzērienu sev uzrāvis 1,3 gadus vecs bērns un applaucējies. Abi bērni nogādāti slimnīcā.

Apdegumus guvusi 80 gadus veca sieviete, kura Rīgā centusies iekurināt krāsni ar degšķidrumu, taču tas ātri uzliesmojis, un sieviete apdedzinājusi seju.

Rīgā 55 gadus sieviete guvusi rokas un krūškurvja apdegumus, virtuvē no gāzes balona uzliesmojot gāzei.

Kopumā NMPD pagājušajā diennaktī devies 1179 izsaukumos, no tiem 198 saistīti ar traumām un negadījumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)